top of page

Beauty μυστικά για τις πιο ζεστές μέρες του καλοκαιριού!


Εκτός από τις υψηλές θερμοκρασίες, η υγρασία και η έντονη εφίδρωση είναι σίγουρα μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά αυτών των ημερών που σε βάζουν να ξανασκεφτείς πολλές φορές το λόγο για τον οποίο θέλεις να βγεις από το σπίτι....

1. Κάντο όπως τα μοντέλα: Face mist spray- ή νεράκι σε βαποριζατέρ! «Όταν έχουν φωτογράφιση σε μια παραλία και η μέρα είναι μια πραγματικά αποπνικτική, τότε κάνουν αέρα στο πρόσωπο τους και ψεκάζουν το πρόσωπό με κάποιο face-mist »

2. Σωστή κάλυψη και συνδυασμός! Εφάρμοσε αρχικά μια ματ ενυδατική κρέμα στο πρόσωπό σου με δείκτη SPF ή το σωστό- ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σου- αντηλιακό και σε δεύτερη φάση άπλωσε μια γενναιόδωρη στρώση από αδιάβροχο concealer κάτω από τα μάτια. Μη ξεχνάς να κάνεις το σωστό blending και είσαι έτοιμη!

3. Τα ειδικά χαρτάκια! Αν η επιδερμίδα σου έχει αρχίσει να γυαλίζει και να είναι λιπαρή, δοκίμασε τα ειδικά χαρτάκια κατά της λιπαρότητας, που εξαφανίζουν τη γυαλάδα και απορροφούν την περίσσεια σμήγματος. Εύκολα και απλά στη χρήση, χωρούν σε κάθε καλοκαιρινό νεσεσέρ.


Recent Posts
RSS Feed
bottom of page